Výčapy

 

Druhy

Kontaktné výčapné zariadenia

Rada profesionálnych stolových chladičov na pivo, ktoré sú podľa svojho výkonu vhodné na chladenie a čapovanie piva v domácnostiach, na záhradných oslavách, v baroch a reštauráciách. Pivo je chladené pomocou kontaktného suchého thermo bloku.

 

Luxusné výčapné zariadenia

Luxusné výčapné zariadenie je určené pre náročnejších zákazníkov so špecifickými požiadavkami na vzhľad výčapného zariadenia. U niektorých typov výčapného zariadenia sa využívajú drevené doplnky.

 

Vodné výčapné zariadenia

Podstolové pivné chladenie sa používa v kombinácii s výčapným stojanom. Pivné chladenie je možné umiestniť pod výčapný stôl, do priestoru baru, či reštaurácie. Voda slúži na prenos chladu na pivné vedenie a tiež ako akumulátor chladu.

 

Výčapné zariadenia pre vinárov

Vybraná rade chladičov a ďalších výrobkov vhodná pre vinárov a vinársky priemysel. Majú štýlový vzhľad odlišujúci ich od pivnej kultúry. Sú tiež vybavené komponentmi a materiálmi, ktoré odolávajú zvýšenej agresivite vín, ako napríklad nerezovými kohútikmi.

 

Výčapné stojany

Pestrá rade výčapných stojanov určených na čapovanie piva a prepojenie s podstolovými pivnými chladiči. Stojany sa odlišujú nielen dizajnom, ale aj počtom výčapných kohútov.

 

Výrobníky sódovej vody

Profesionálne zariadenia určené na výrobu chladenej sódovej vody miešaním vody a oxidu uhličitého. Jednotlivé typy sa líšia výkonom, konštrukciou a vzhľadom.

Kúpa a prenájom prenosných zariadení

 

 

Prenosnosť

Naše výčapné zariadenia sú ľahko a bezpečne prenosné vďaka malým romerom
výčapného zariadenia a zapustenému madlu.

 

Údržba výčapného zariadenia

Po každom použití nápojové vedenie chladiča prepláchnite tlakom vody, pre ľahšie prepláchnutie použite sanitačný adaptér podľa druhu vášho narážača. Raz za dva mesiace je nutné chladič vysanitovat chemicky. Každé 2 mesiace je potrebné kontrolovať čistotu kondenzátora, prípadné nečistoty ofúknuť tlakom vzduchu, alebo vyčistiť ometením, v opačnom prípade hrozí zníženie chladiaceho výkonu, alebo poškodenie chladiča. Nerezový povrch odporúčame čistiť prípravkom na kovy, sklo a zrkadlá. 

POZOR! Pri sanitácii musí byť chladenie vždy vypnuté a preplachované vodou max. 30 °C.

 

 

Máte záujem o prenájom? 
Kontaktujte nás

Ak si zakúpite sudové pivo, dostanete ho za výhodnú cenu